Ocene in testi izdelkov

Test izdelka: Elegoo Mars 4 Test izdelka: Elegoo Mars 4

Za vas smo preizkusili Elegoo Mars 4 in ga primerjali z njegovim predhodnikom Elegoo Mars 3 Pro. Kakšne zaključke je iz tega potegnil naš tester, si lahko preberete tukaj!

5 ugodnih 3D tiskalnikov za začetnike 5 ugodnih 3D tiskalnikov za začetnike

Iščete ugoden 3D tiskalnik za začetnike? Pokazali vam bomo 5 prijaznih in ugodnih FDM tiskalnikov za začetnike do 500 evri, ki jih lahko le toplo priporočimo za vaš vstop v 3D tiskanje.

Novi BIQU B1 - tekmovanje za Ender 3? Novi BIQU B1 - tekmovanje za Ender 3?

Kitajski proizvajalec BIQU si je z B1 zadal cilj, da na trg pripelje resnega konkurenta vodilnemu vodilnemu podjetju Creality - Ender 3. Njegovo uspešnost smo pri nas preizkusili.

Novi Elegoo Mars PRO - zakaj je boljši? Novi Elegoo Mars PRO - zakaj je boljši?

Z zelo dobrim razmerjem med ceno in zmogljivostjo je Elegoo Mars ustvaril veliko bazo oboževalcev. Izboljšana različica Mars Elegoo - Elegoo Mars PRO - je zdaj na voljo. Testirali smo, zakaj je PRO različica boljša.

Lepila 3DJake

Vsi, ki delajo s FDM 3D tiskalniki poznajo težavo: prvih nekaj plasti komponente se na tiskalni plošči enostavno ne drži pravilno. Za vas imamo rešitev problema!

Filamenti za 3D tiskanje iz skupine Verbatim Filamenti za 3D tiskanje iz skupine Verbatim

Visokokakovostni filamenti za 3D tiskanje. Izdelano pod izredno strogimi merili tolerance. Izdelano iz vrhunskih materialov za enakomerno dodajanje plasti materialov in za odličen 3D izdelek.

Genialna BuildTak izgradna plošča iz folije Genialna BuildTak izgradna plošča iz folije

BuildTak je tanka, trpežna plastična folija, ki se prilepi na ležišče tiskalnika FDM / FFM 3D tiskalnika. Zagotavlja popolno površino in nadomešča konvencionalen modri trak ali Kapton lepilni trak.