Osnove 3D tiskanja

Hitro tiskanje: vaše možnosti Hitro tiskanje: vaše možnosti

V zadnjih letih so bile pri 3D-tiskanju moderne visoke hitrosti in videli smo nekaj možnosti za Community. Od Klipper-ja na Raspberry Pi, do matičnih plošč s priključnimi sekundarnimi ploščami, do tablic in nove posodobitve Marlin.

Kako uporabiti Fuzzy Skin-Feature v Curi Kako uporabiti Fuzzy Skin-Feature v Curi

V našem novem videoposnetku vam korak za korakom pokažemo, kako omogočite in uporabite funkcijoFuzzy Skin v Curi, da svojim 3D-natisom dodate grobo površinsko teksturo.

5 ugodnih 3D tiskalnikov za začetnike 5 ugodnih 3D tiskalnikov za začetnike

Iščete ugoden 3D tiskalnik za začetnike? Pokazali vam bomo 5 prijaznih in ugodnih FDM tiskalnikov za začetnike do 500 evri, ki jih lahko le toplo priporočimo za vaš vstop v 3D tiskanje.

Vodnik za šobe 3D-tiskalnika Vodnik za šobe 3D-tiskalnika

V tem izčrpnem vodniku vam želimo razložiti, kaj je šoba za 3D-tiskalnik, kako se razlikujejo različne vrste šob in kako izbrati pravo šobo za vaše potrebe.

Stringing - kako se mu izogniti! Stringing - kako se mu izogniti!

V našem novem videoposnetku v YouTubu »How to avoid stringing« vam natančno prikazujemo, kaj lahko storite glede nizanja in kako lahko s pravimi nastavitvami znatno izboljšate kakovost tiskanja.

Težave s prvo plastjo? Težave s prvo plastjo?

Ali imate težave z oprijemom ali s prvo plastjo tiska? V našem videu posnetku najdete podrobna navodila za popolno izravnavo!