Varovanje osebnih podatkov

Pravilnik o zasebnosti

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za našo spletno stran in naše izdelke. Varovanje vaše zasebnosti je za nas zelo pomembno. V nadaljevanju vam ponujamo podrobne informacije o ravnanju z vašimi podatki na naši spletni strani.

Zbiranje, obdelava in uporaba osebnih podatkov

Našo spletno stran lahko obiščete, brez dajanja osebnih podatkov. Shranjujemo naslednje podatke:

  • ime vašega ponudnika internetnih storitev
  • stran s katere ste nas obiskali
  • ime datoteke

Ti podatki se uporabljajo izključno za izboljšanje naše ponudbe in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke.

Zbiramo, shranjujemo in obdelujemo naslednje podatke v zvezi z obdelavo naročila in reklamnimi nameni: vaše ime, e-poštni naslov, naslov, telefonska številka in vse podatke, ki so shranjeni v našem sistemu o strankah ali pri obdelavi naročila.
Osebni podatki se zbirajo prostovoljno pri oddaji naročila, odpiranju računa ali registraciji. Po prijavi na e-novičke, bomo vaš e-mail naslov uporabljali za reklamne namene, dokler se ne odjavite. Odjavite se lahko kadarkoli.

Podatke delimo s tretjimi osebami, le če je to zakonsko dovoljeno in za potrebe upravljanja s pogodbami, obračuni, za namene trženja ali po osebnem dogovoru. V okviru obdelave naročila so to ponudniki storitev, ki jih uporabljamo (npr. prevozniki, logistična služba, banke) in pridobijo podatke, potrebne za naročanje in obdelavo naročil. Prenesene podatke lahko uporabljajo le za opravljanje svojih nalog.

Pravica do odstopa

Imate pravico do dostopa do shranjenih podatkov, kot tudi do popravka, blokiranja ali brisanja. Poleg tega imate pravico pridobiti informacije o razlogih za neugodno odločitev o kreditni sposobnosti, obvestilo o shranjeni vrednosti, sklenitvi pogodbe in uporabljenih podatkih. Za nadaljnje informacije se obrnite na nas preko e-pošte, pošte ali faksa. Naše kontaktne podatke lahko najdete tukaj.

Uporaba podatkov za reklamne namene

Vaši podatki so pomembni za izboljšanje individualne nakupovalne izkušnje. Informacije, ki jih zbiramo so: internetna povezava, izbrana končna naprava, operacijski sistem, datum in čas obiska našega spletnega mesta, obisk splenih strani.

Uporabo osebnih podatkov za namene oglaševanja lahko kadarkoli zavrnete. Zadostuje obvestilo po elektronski pošti, pismu ali faksu. Tukaj lahko najdete naše kontaktne podatke.

Novice

Če ste se prijavili na prejemanje e-novic, bomo vam na vašo e-pošto občasno poslali novice. Od njihovega prejemanja, se lahko kadarkoli odjavite v vašem računu.

Taboola

Naša spletna stran uporablja storitev Taboola Inc. (28 West 23rd St. 5th Fl., New York, NY 10010, www.taboola.com). Taboola je platforma za odkrivanje vsebine, ki uporabniku prinaša osebno priporočilo. Uporabniški profil ne dovoljuje nobenih zaključkov osebno. 

Dodatne informacije o deaktiviranju piškotkov Taboola so na voljo tukaj: https://www.taboola.com/privacy-policy (Opt-ou informacije so na voljo pod možnostjo »Site Visitor Choices«).

Uporaba piškotkov

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih prenesete v računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon ob obisku spletnega mesta ali aplikacije. Spletna stran ali aplikacija lahko te piškotke pridobi iz spletnega brskalnika, zato jih lahko prepozna, si zapomni vaše želje in zagotovi varnejšo spletno izkušnjo. Na splošno so piškotki zelo uporabni in se uporabljajo praktično na vsaki spletni strani, ki jo obiščete, da vaša nakupovalna izkušnja teče gladko kot je le mogoče.  Piškotki ne shranjujejo podatkov o identifikaciji osebe, ampak se uporabljajo za identifikacijo brskalnika naprave. Če želite, lahko s spreminjanjem nastavitev brskalnika omejite, blokirate ali izbrišete piškotke.

  • Piškotki za sejo

Piškotki za sejo se izbrišejo, ko uporabnik zapre spletni brskalnik.

  • Trajni piškotki

Trajni piškotki potečejo na določen datum ali po določenem časovnem obdobju. Samodejno prepoznajo, da je uporabnik že obiskal našo spletno stran, kot tudi katere nastavitve preferira. 

Če želite, lahko s spreminjanjem nastavitev brskalnika omejite, blokirate ali izbrišete piškotke.

Google Analytics z "anonimno IP" ekstenzijo

Spletna stran uporablja Google Analytics podjetja Google Inc. Google Analytics uporablja piškotke. Informacije o uporabniku, ki uporablja to spletno mesto (vključno z naslovom IP), ki ga ustvari piškotek, se prenese na Googlov strežnik v Združenih državah in tam hrani. Google spoštuje zahteve glede zasebnosti iz sporazuma US Safe Harbor Agreement in je registriran pri ameriškem ministrstvu za trgovino "Safe Harbor" program. Google bo te podatke uporabil za ovrednotenje vaše uporabe spletnega mesta, za pripravo poročil o aktivnostih spletnega mesta in za zagotavljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletnega mesta in interneta. Uporabljamo dodelitev psevdonimov, da bi razumeli uporabo naše spletne strani v vseh napravah. Osebni podatki niso posredovani Googlu.

Google te podatke prenese tretjim osebam, kolikor to zahteva zakon ali če tretja oseba obdeluje te podatke v imenu Googla. Google ne poveže vašega IP-naslova z drugimi podatki, ki so jih zbrali. Programsko opremo brskalnika lahko ustrezno nastavite, da preprečite namestitev piškotkov. Vendar pa bi radi poudarili, da pri tem morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani.

Če ne želite, da se vaše spletno mesto obišče informacije, ki se prenesejo v storitev Google Analytics, lahko namestite funkcijo »onemogoči dodatek« za vaš brskalnik. Prav tako smo sprejeli ukrepe za zagotovitev, da Google Analytics izbriše zadnji del IP-naslova. To pomeni, da nismo pridobili podatkov, ki nam omogočajo vpogled v vašo zasebnost. 

Več informacij najdete tukaj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB ali tukaj https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=sl
Želimo poudariti, da je bila storitev Google Analytics razširjena s kodo "gat._anonymizeIp ();" da zagotovi anonimno zaznavanje naslova IP (tako imenovano IP maskiranje).

Google Remarketing

Ta spletna stran uporablja Google Remarketing, oglaševalsko storitev Google Inc. Google in tretje osebe postavljajo oglase na spletnih mestih in uporabljajo piškotke za oglaševanje na podlagi predhodnih obiskov uporabnikov na naši spletni strani. Google ne bo povezal vašega IP-naslova z drugimi Googlovimi podatki brez vašega izrecnega soglasja. Piškotke, ki jih uporablja Google, lahko onemogočite tako, da nastavite programsko opremo brskalnika na tej strani: https://www.google.com/policies/technologies/ads/. in kliknete gumb "opt-out". Druga možnost je, da lahko onemogočite uporabo piškotkov drugih ponudnikov, tako da obiščete stran za onemogočanje pobude za promocijo omrežja na naslovu http://www.networkadvertising.org/choices/. Več informacij o Googlovih pravilnikih najdete na naslovu www.google.com/intl/sl/privacy.

Facebook stran po meri občinstva

Ta spletna stran uporablja piksel Facebook Ireland Limited (prej znan kot Custom Audience Pixels). To ustvari ciljno občinstvo spletnega mesta za prikaz izdelkov in skupin izdelkov na vašem računu Facebook, ki ustrezajo vašim potrebam in željam.

intelliAD

Ta spletna stran uporablja spletno analizo storitev intelliAd Media Media GmbH, Sendlinger Str. 7, 80331 München. Podatki o anonimizirani uporabi se zapisujejo in združujejo, da oblikujejo in optimizirajo to spletno mesto, profili uporabnikov pa se iz podatkov ustvarijo z uporabo psevdonimov. Pri uporabi sledenja intelliAd gre za lokalno shranjevanje piškotkov. Anonimne podatke o uporabi in profilih lahko uporabnik spletnega mesta in druge stranke intelliAd uporabijo za prepoznavanje interesov uporabnikov, ne da bi ugotovili, kakšna je identiteta obiskovalca spletnega mesta. Imate pravico ugovarjati shranjevanju (anonimnih) podatkov v prihodnosti. Uporabite funkcijo onemogočanja intelliAd.

Ocena izdelka in procesa naročila

Po prejemu naročenega blaga imate možnost oceniti proces naročila in izdelek, ki ste ga prejeli. Sodelujemo z družbo "Genuine Valuation" (skupina "Net Reviews").Sodelovanje pri ocenjevanju je prostovoljno in objavljeno na naši spletni strani, vendar samo z vašim imenom in prvo črko vašega priimka. V tem primeru je obseg podatkov omenej, na zahtevani minimum.  Več informacij o podjetju najdete tukaj: https://www.echte-bewertungen.com/index.php?page=mod_accueil

Webgains

Delamo s tako imenovanimi Webgains. Sledilni piškotki našim partnerjem omogočajo podatke za naročanje. Te podatki ne vključujejo osebnih podatkov, samo podatke o vrstnem redu in izdelkih.

Tukaj lahko najdete več informacij

Soglasje za obdelavo podatkov ob prijavi v podjetje niceshops GmbH

1. Soglasje

S prijavo ali registracijo pri niceshops GmbH nam posredujete svoje osebne podatke preko posebne aplikacije za iskanje zaposlitve. Vaši podatki so shranjeni in obdelani v sistemih našega programskega partnerja BambooHR.

2. Zasebnost in zaupnost

Za nas je pomembna zasebnost. Podjetje Niceshops GmbH je sprejelo potrebne organizacijske in tehnične ukrepe za zagotovitev zaupnosti vašega prijave.

3. Uporaba vaših osebnih podatkov

Med postopkom prijave se shranjujejo običajni korespondenčni podatki, kot so poštni naslov, e-poštni naslov in telefonske številke, ki so v prijavi kandidata. Poleg tega se zabeležijo in shranijo dokumenti, ki jih posredujete ob prijavi, kot so motivacijsko pismo, življenjepis, poklicna, izobraževalna in delovna potrdila oz certifikati.

Ti podatki bodo shranjeni, obdelani ali posredovani samo kot del vaše prijave. Dostopni so samo zaposlenim na kadrovskem oddelku podjetja niceshops GmbH in osebah, odgovornim pri izbiri. Vaši podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani podjetjem ali osebam zunaj podjetja niceshops GmbH ali uporabljeni v druge namene.

4. Pravica do informacij

Na zahtevo bomo z veseljem posredovali vaše shranjene podatke. V zvezi s tem se obrnite na našo kadrovsko službo (jobs@niceshops.com)

5. Shranjevanje in brisanje podatkov

Vaši podatki se hranijo v času trajanja postopka prijave, morebitne zaposlitve v trajanju zakonsko določenega obdobja hrambe. V primeru zaposlitve pri niceshops GmbH, bodo vaši podatki ali izpiski iz njih, dodani v vašo osebno mapo.

Če ste se prijavili, vendar vam v tem trenutku ne moremo ponuditi primernega delovnega mesta, si pridržujemo pravico, da vašo prijavo obdržimo v naši evidenci. V tem primeru boste prejeli sporočilo za vašo informacijo. Če se s tem ne strinjate ali niste več zainteresirani, imate vedno možnost, da vaše podatke izbrišemo.

Kontakt

Za vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo ali uporabo osebnih podatkov, njihovo razkritje, popravek, blokiranje, izbris ali preklic soglasja, se obrnite neposredno na nas: privacy@niceshops.com

Oglasne pasice

Ko nas uporabnik obišče, uporabimo podatke, zbrane za prikaz oglasov z oglasnimi pasicami. To se nanaša na web pasice, ki jih oglašujejo omrežja oglasov.

Pasice prikazujejo izdelke ali izdelke, ki so podobni izdelkom, ki jih je uporabnik videl na spletni strani (retargeting). V tem primeru uporabljamo anonimne podatke. Piškotki ne shranjujejo uporabniškega imena ali e-mail naslova.  

Naši partner: Criteo CIL, 32 Rue Blanche, 75009 Pariz, Francija.
Criteo ustvari posamezno kodo ("hash") z e-poštnim naslovom. Informacije o njihovi politiki o varstvu podatkov najdete tukaj: http://www.criteo.com/privacy/corporate-privacy-policy/
Poleg tega boste na tem naslovu naši tudi nformacije o deaktivaciji teh storitev.

Uporaba YouTube plugin

Na naši spletni strani so implementirani videoposnetki s portala YouTube, družbe Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA). Ko predvajate videoposnetek, se vzpostavlja povezava med strežniki YouTube in Google. To se uporablja za sporočanje tem strežnikom, katero od naših spletnih strani, ste obiskali. Če ste prijavljeni v YouTube kot član, vam YouTube dodeli te podatke v svoj osebni uporabniški račun. Namen in obseg zbiranja podatkov ter nadaljnje obdelave in uporabe podatkov s strani Google ali YouTuba ter pravic in nastavitev za zaščito vaše zasebnosti najdete v Googlovem pravilniku o zasebnosti: www.google.com/intl/en/policies/privacy/, če ne želite, da Google ali YouTube zbira podatke, zbrane na naši spletni strani, neposredno v vaš profil z drugo Googlovo storitvijo, lahko tudi v celoti preprečite, da bi se Google Plugins naložili z dodatki za vaš brskalnik , kot je blokator  "NoScript" (http://noscript.net/).

Orodja za spletno sledenje

V kontekstih ponovnega oglaševanja in reklamnih oglasov uporabljamo storitve tretjih oseb. To se navadno naredi s piškotki ali pixel-i. Tako bodo promocijske ponudbe bolj koristne in zanimive za vas.

Uporaba Facebook Social Plugins

Ta spletna stran uporablja tako imenovane "social plugins" socialnega omrežja Facebook, ki jih upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA ("Facebook"). Plugi so označeni z logotipom Facebook ali dodatkom "Social plug-in of Facebook" ali "Facebook Social Plugin". Pregled vtičnikov in njihovi izgled najdete tukaj: https://developers.facebook.com/docs/plugins

Ko obiščete stran spletnega mesta, ki vsebuje tak vtičnik, se bo vaš brskalnik povezal neposredno s strežniki Facebook. Vsebina vtičnika se prenaša neposredno iz Facebooka v vaš brskalnik in se vključi v spletno mesto.

Z vključitvijo vtičnikov Facebook dobi informacije, do katerih je vaš brskalnik dostopal do ustrezne strani našega spletnega mesta, tudi če nimate Facebook računa ali niste prijavljeni v Facebook. Te informacije (vključno z vašim naslovom IP) se prenašajo neposredno iz vašega brskalnika v Facebook strežnik v ZDA in se tam shranjujejo.

Če ste prijavljeni v Facebook, lahko Facebook neposredno povezuje obisk naše spletne strani z vašim Facebook računom. Če komunicirate z vtičniki, na primer s pritiskom na gumb »Všeč mi je« ali s komentarjem, se ustrezni podatki pošljejo tudi na strežnik Facebook in tam shranijo. Informacije so objavljene tudi na Facebooku in prikazane vašim prijateljem na Facebooku.

Facebook lahko uporablja te informacije za oglaševanje, tržne raziskave in ustrezno oblikovanje strani Facebook. V ta namen bo Facebook ustvaril uporabne, zanimive profile in ocenil, kako uporabljate naše spletno mesto glede oglasov, ki so oglaševani na Facebooku, za informiranje ostalih uporabnikov aktivnosti glede naše spletne strani in zagotovil dodatne storitve, povezane z uporaba Facebooka.

Če ne želite, da Facebook dostopa do podatkov, zbranih na naši spletni strani, na vaš Facebook račun, se iz Facebooka odjavite, preden obiščete našo spletno stran.

Namen in obseg zbiranja podatkov ter nadaljnje obdelave in uporabe podatkov prek Facebook-a ter vaših pravic in nastavitev za zaščito vaše zasebnosti najdete v Politiki zasebnosti Facebooka (Privacy Policy of Facebook): https: //www.facebook .com / policy.php

Varovanje podatkov

Podatki za plačilo so šifrirani in se v postopku naročanja prenašajo prek interneta. Z različnimi tehničnimi sistemi in organizacijskimi ukrepi zagotovimo, da ne prihaja do izgub, uničenja, dostopa, spreminjanja in distribucije vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Svoje podatke za dostop jemljite zaupno in zaprite okno brskalnika, ko ste končali svojo komunikacijo z nami, še posebej, če računalnik delite z drugimi.

Shranjujemo besedilo pogodbe in podatke o naročanju vam pošljemo preko e-maila. Pogoje lahko kadarkoli preberete tukaj prebral. Po prijavi, si lahko vedno ogledate vaša pretekla naročila.