Svetovalec

Namestite programsko opremo Marlin in jo zaženite! Namestite programsko opremo Marlin in jo zaženite!

Programska oprema je lahko precej zastrašujoča za tiste, ki je ne poznajo, vendar lahko ponudi tudi druge načine uporabe vašega tiskalnika. Navsezadnje je to vaš tiskalnik, zakaj ga torej ne bi čim bolj prilagodili svojim potrebam? V delavnici...

Hitro tiskanje: vaše možnosti Hitro tiskanje: vaše možnosti

V zadnjih letih so bile pri 3D-tiskanju moderne visoke hitrosti in videli smo nekaj možnosti za Community. Od Klipper-ja na Raspberry Pi, do matičnih plošč s priključnimi sekundarnimi ploščami, do tablic in nove posodobitve Marlin.

Kako uporabiti Fuzzy Skin-Feature v Curi Kako uporabiti Fuzzy Skin-Feature v Curi

V našem novem videoposnetku vam korak za korakom pokažemo, kako omogočite in uporabite funkcijoFuzzy Skin v Curi, da svojim 3D-natisom dodate grobo površinsko teksturo.

5 ugodnih 3D tiskalnikov za začetnike 5 ugodnih 3D tiskalnikov za začetnike

Iščete ugoden 3D tiskalnik za začetnike? Pokazali vam bomo 5 prijaznih in ugodnih FDM tiskalnikov za začetnike do 500 evri, ki jih lahko le toplo priporočimo za vaš vstop v 3D tiskanje.

Vodnik za šobe 3D-tiskalnika Vodnik za šobe 3D-tiskalnika

V tem izčrpnem vodniku vam želimo razložiti, kaj je šoba za 3D-tiskalnik, kako se razlikujejo različne vrste šob in kako izbrati pravo šobo za vaše potrebe.

Stringing - kako se mu izogniti! Stringing - kako se mu izogniti!

V našem novem videoposnetku v YouTubu »How to avoid stringing« vam natančno prikazujemo, kaj lahko storite glede nizanja in kako lahko s pravimi nastavitvami znatno izboljšate kakovost tiskanja.