Svetovalec

Vodnik za šobe 3D-tiskalnika

V tem izčrpnem vodniku vam želimo razložiti, kaj je šoba za 3D-tiskalnik, kako se razlikujejo različne vrste šob in kako izbrati pravo šobo za vaše potrebe.

Stringing - kako se mu izogniti!

V našem novem videoposnetku v YouTubu »How to avoid stringing« vam natančno prikazujemo, kaj lahko storite glede nizanja in kako lahko s pravimi nastavitvami znatno izboljšate kakovost tiskanja.

Težave s prvo plastjo?

Ali imate težave z oprijemom ali s prvo plastjo tiska? V našem videu posnetku najdete podrobna navodila za popolno izravnavo!

Direktni ekstruder proti ekstruder Bowden

Kakšna je razlika med direktnim ekstruderjem in ekstruderjem Bowden in kakšna je prava izbira za vas? V tem članku bi radi primerjali dve različici ekstruderja in vam pokazali razlike.

Novi BIQU B1 - tekmovanje za Ender 3?

Kitajski proizvajalec BIQU si je z B1 zadal cilj, da na trg pripelje resnega konkurenta vodilnemu vodilnemu podjetju Creality - Ender 3. Njegovo uspešnost smo pri nas preizkusili.

Novi Elegoo Mars PRO - zakaj je boljši?

Z zelo dobrim razmerjem med ceno in zmogljivostjo je Elegoo Mars ustvaril veliko bazo oboževalcev. Izboljšana različica Mars Elegoo - Elegoo Mars PRO - je zdaj na voljo. Testirali smo, zakaj je PRO različica boljša.

Filamenti za 3D tiskanje iz skupine Verbatim

Visokokakovostni filamenti za 3D tiskanje. Izdelano pod izredno strogimi merili tolerance. Izdelano iz vrhunskih materialov za enakomerno dodajanje plasti materialov in za odličen 3D izdelek.

Genialna BuildTak izgradna plošča iz folije

BuildTak je tanka, trpežna plastična folija, ki se prilepi na ležišče tiskalnika FDM / FFM 3D tiskalnika. Zagotavlja popolno površino in nadomešča konvencionalen modri trak ali Kapton lepilni trak.