Svetovalec

5 ugodnih 3D tiskalnikov za začetnike 5 ugodnih 3D tiskalnikov za začetnike

Iščete ugoden 3D tiskalnik za začetnike? Pokazali vam bomo 5 prijaznih in ugodnih FDM tiskalnikov za začetnike do 500 evri, ki jih lahko le toplo priporočimo za vaš vstop v 3D tiskanje.

Vodnik za šobe 3D-tiskalnika Vodnik za šobe 3D-tiskalnika

V tem izčrpnem vodniku vam želimo razložiti, kaj je šoba za 3D-tiskalnik, kako se razlikujejo različne vrste šob in kako izbrati pravo šobo za vaše potrebe.

Stringing - kako se mu izogniti! Stringing - kako se mu izogniti!

V našem novem videoposnetku v YouTubu »How to avoid stringing« vam natančno prikazujemo, kaj lahko storite glede nizanja in kako lahko s pravimi nastavitvami znatno izboljšate kakovost tiskanja.

Težave s prvo plastjo? Težave s prvo plastjo?

Ali imate težave z oprijemom ali s prvo plastjo tiska? V našem videu posnetku najdete podrobna navodila za popolno izravnavo!

Direktni ekstruder proti ekstruder Bowden Direktni ekstruder proti ekstruder Bowden

Kakšna je razlika med direktnim ekstruderjem in ekstruderjem Bowden in kakšna je prava izbira za vas? V tem članku bi radi primerjali dve različici ekstruderja in vam pokazali razlike.

Novi BIQU B1 - tekmovanje za Ender 3? Novi BIQU B1 - tekmovanje za Ender 3?

Kitajski proizvajalec BIQU si je z B1 zadal cilj, da na trg pripelje resnega konkurenta vodilnemu vodilnemu podjetju Creality - Ender 3. Njegovo uspešnost smo pri nas preizkusili.