Zortrax Apoller

Inteligentna naprava za parno gladenje raznovrstnih materialov

  • Certified security
  • uporabniku prijazno
  • kakovostno in učinkovito
  • velika združljivost
  • € 6.349,99

vklj. 22% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi je samo še 1 kos

Dostava dne sreda, 29. maj: Naročite torek do 11:00 ure.

vseb.: 1 k.

V moj seznam želja

Št. izd.: Z-APOLLER, Vsebina: 1 k.

EAN: 5902280824299

  • Certified security
  • uporabniku prijazno
  • kakovostno in učinkovito
  • velika združljivost

Informacije o izdelkih in tehnični podatki:

Št. izd.: Z-APOLLER
Št.-Proizvajalca: APOLLER
Znamke (Proizvajalci): Zortrax
Vsebina: 1 k.
Vmesnik: USB priključek, WIFI - WLAN, LAN

Opis

Končna cena in datum dobave še niso znani!

Inteligentna naprava za parno glajenje

Zortrax Apoller je pametna naprava, ki samodejno gladi 3D tiskane modele FDM s hlapi MEK i in v celoti odstrani vidne stike plasti.

Hitra in enostavna uporaba
Modeli morajo biti nameščeni v dvojno zatesnjeno izravnalno komoro dimenzije 300x250x250 mm. Nastavitve se nato izberejo na intuitivnem zaslonu na dotik. Ko je Zortrax Apoller končan, potrebuje le 3 ure, da enakomerno gladi vse modele v komori.

SVS tehnologija

Tehnologija Zortrax Apoller SVS (Smart Vapor Smoothing) temelji na naprednih lastniških algoritmih, ki nadzirajo temperaturo, tlak in koncentracijo hlapov topil v dvostranski neprodušni komori za glajenje. Tlak v komori je ves čas zadržan pod tlakom okolja, da prepreči uhajanje hlapov.

Kakovost in učinkovitost

Hlapi znotraj gladilne komore krožijo navzgor, da enakomerno pokrivajo model. Na ta način so vse površine enakomerno gladke. Ko je postopek izravnave končan, Zortrax Apoller znižuje notranjo temperaturo, da kondenzira presežek topila in jo vrne v rezervoar. 300 ml steklenico acetona ali MEK lahko ponovno uporabite za večkratne postopke glajenja.

Certified security

Za zadovoljitev strogih zahtev iz ATEX 2014/34 / EU direktive za ureditev opreme za potencialno eksplozivne atmosfere so bili razviti varnostni sistemi z večjo stopnjo odvečnosti. Zato je Zortrax Apoller enostaven in varen za uporabo v garažah.

Velika združljivost

Zortrax Apoller lahko gladi modele, natisnjene na vseh FDM 3D tiskalnikih. Naprava je združljiva s filamenti ABS, HIPS in ASA, vseh proizvajalcev. Zaradi tega je Zortrax Apoller resnično samostojna naprava, ki ne prisili uporabnika, da uporabi določen izbor 3D tiskalnikov ali proizvajalcev filamentov.

Zortrax Apoller deluje tako z acetonom kot z butanonom (MEK), najbolj razširjenimi in stroškovno učinkovitimi topili. Naprava lahko gladi 3D-modele, natisnjene z Z-ABS, Z-ULTRAT, Z-ULTRAT Plus, Z-ASA Pro in Z-HIPS.

Videz brizganih delov

Postopek glajenja ustreza materialom, ki temeljijo na ASA. Drugi filamenti imajo sijoče površine. Cirkulacijski sistem hlapov zagotavlja, da so celo zapleteni modeli enakomerno gladki. Zortrax Apoller samodejno posuši modele in jih pripravi za uporabo kmalu po odstranitvi iz gladilne komore. S tem je Zortrax Apoller industrijska namizna naprava.

Inteligentno pihanje pare v 4 preprostih korakih

1. korak - napolnite Korak 2 - shranite modele
Posodo v Zortrax Apoller je treba napolniti z acetonom ali MEK. Odvisno od vrste filamenta, ki se uporablja za 3D-tiskanje modelov, ki jih je treba zgladiti. Modele je treba postaviti na razmak 2-3 cm v gladilni komori. Za nadaljevanje je treba zapreti komoro.
Korak 3 - izberite nastavitve Korak 4 - odstranite modele
Tip filamenta, ki se uporablja za 3D tiskanje modelov in vrsto topila v rezervoarju, je treba izbrati na intuitivnem zaslonu na dotik. Modele je potrebno odstraniti iz komore po glajenju. Posušite in jih takoj uporabite. Ni potrebnih nadaljnjih korakov.

Serija glajenja

Zortrax Apoller je avtomatiziran in hiter, zaradi česar je odlična oprema za končno obdelavo za tridimenzionalno tiskalno proizvodnjo.
Celoten delovni prostor se lahko napolni z modeli, če sta 2-3 cm narazen. Naprava zahteva enak čas glajenja in količino topila, ki zagotavlja enako visoko stopnjo glajenja, ne glede na to, koliko modelov se uporablja v komori.

Vprašanja in odgovori na temo Zortrax Apoller

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

S posebnimi 3D tiskalniki je danes že mogoče izdelati modele iz titana, keramike, lesa in mnogih drugih materialov.