ProFab3D Premium PLA bela

Optimalen filament za ProFab Mini

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • visoka kakovost
  • izjemno zanesljiv
  • nizka odstopanja pri proizvodnji

Slični izdelki:

3DJAKE ecoPLA Bela
3DJAKE ecoPLA bela in črna v setu s prihrankom
Fillamentum PLA Extrafill Traffic White

Informacije o izdelkih in tehnični podatki:

Premer: 1,75 mm
Vrste izdelka: PLA filament
Barva filamenta: Bela
Neto teža: 750 g
Prip. Temperatura predelave: 190 - 210 °C
Prip. temperatura podlage: Ni potrebno

Opis

Visoka kakovost

Z strogim testiranjem in podrobnimi postopki kontrole kakovosti lahko ProFab3D zagotovi visoko kakovosten, zanesljiv material, ki prinaša odlične rezultate. Z laserskim merilnim sistemom za merjenje premera je mogoče zagotoviti, da ima material konstanten premer in toleranco + -0,02 mm.

Poseben razvoj

Zahvaljujoč strateškemu partnerstvu z vodilnim proizvajalcem materialov, je Polymaker, ProFab3D razvil material, posebej zasnovan za ProFab Mini in kratek Hot-End. Izjemno je zanesljiv in lahko zagotavlja dolge ure tiskanja.

Varno za domačo uporabo

ProFab's Premium PLA (polilaktična kislina) je bioplastičen, pridobljen iz sladkorja v koruzi, sladkorni pesi in drugih pridelkih. Je popolnoma varen za uporabo doma, brez škodljivega vonja med tiskanjem ali po njej.

Stroškovno učinkovit

Eden od glavnih ciljev ProFab3D je, da 3D-tiskanje postane bolj dostopno novim uporabnikom in hobistom, saj zagotavlja vrhunsko kakovost po konkurenčni ceni za tiskalnik in tekoče materialne stroške.

Barvna paleta

Nudimo paleto petih čudovitih barv, ki jih lahko pretvorimo v vse vrste modelov - od igrivega dodatka za dom do profesionalnejših prototipnih rešitev.

Izkušenj v slovenščina za ProFab3D Premium PLA bela

Ali že veste?

Ena od največjih skupnosti 3D tiskanja je Thingiverse iz skupine MakerBot. Obstaja že več kot 1.000.000 Uploads in so na voljo brezplačno.