E3D Volcano Plated Copper šoba - 3,00 mm

Vulcano šoba za temperature nad 500 °C in 3,00 mm filamente

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

E3D Volcano Plated Copper šoba - 1,75 mm
E3D Volcano Nozzle X - 1,75 mm

Informacije o izdelkih in tehnični podatki:

  • Znamke (Proizvajalci): E3D
  • Vrste izdelka: Šobe
  • Kompatibilno s 3D tiskalniki: Anycubic Vyper
  • Premer šob: 0,4 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1,0 mm, 1,2 mm
  • Premer filamentov: 2,85 mm
Opis

Bakrena šoba Vulcano

Šobe so zasnovane za vrhunsko visoko temperaturno delovanje. Izdelane iz posebne visokotemperaturne bakrene zlitine z mehčalno točko preko 500 °C in močno povečano toplotno prevodnostjo. Bakrene šobe so kot nalašč za visokotemperaturne aplikacije in odlično sodelujejo z vsakodnevnimi filamenti, kot so PLA, ABS in še veliko več.

Visokotemperaturne šobe imajo poleg te lastnosti napreden premaz na osnovi niklja, ki znatno zmanjša oprijem plastike na šobo. To je idealno za vsakdanje filamente, da šobe ostanejo čiste in sijoče, še posebej pa je pomembno pri temperaturah nad 300 °C, kjer silikonske nogavice ni mogoče uporabiti.

Baker ima več kot trikrat večjo toplotno prevodnost kot medenina, uporabljena bakrova zlitina pa je bila utrjena in obdelana, da zmanjša oksidacijo bakra pri visokih temperaturah. Večja toplotna prevodnost tudi nekoliko poveča čas ogrevanja in lahko omogoči natančnejši nadzor temperature. Bakrova zlitina je zelo temperaturno odporna in se začne mehčati ali žareti precej nad 500 °C, zaradi tega je šoba popolna za visokotemperaturno tiskanje.

Vulcano šobe

Vulcano šobe so zelo hitre tlačne šobe za uporabo z Volcano-blockom in paketi za tiskanje velikih slojev pri izjemno visokih pretokih. Vulcano šobe imajo izjemno dolge segrevalne cone taljenja za končne hitrosti taljenja. Notranja geometrija je bila skrbno zasnovana za optimizacijo pretoka za zagotovitev, da je konica šobe pravilne velikosti.

Število zaznamk Premer
0 0,60 mm
1 0,80 mm
2 1,00 mm
3 1,20 mm
4 0,40 mm

Spletna dokumentacija E3D
Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek E3D Volcano Plated Copper šoba - 3,00 mm