Snapmaker J1

3D tiskalnik z dvema tiskalnima glavama

€ 1.339,00 € 1.699,99 -21%

(vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave)

vseb.: 1 k.

Dostava do torek, 10. januar

Na zalogi od 09 januar

Zakaj traja dlje časa?

Zakaj traja dlje časa? Tega izdelka trenutno ni na zalogi, vendar bo kmalu spet na voljo. Kljub temu lahko oddate naročilo - izdelek vam bomo poslali takoj, ko bo dobavljen. Zaprite opombo

Brezplačna dostava v državo Slovenija.
Informacije o dostavi in vračilih

Lastnosti in prednosti

  • Izjemno hiter IDEX (neodvisni dvojni ekstruder)
  • Hitrost tiskanja do 350 mm/s
  • Vrednosti pospeška 10 m/s²
  • Vzporedno tiskanje dveh objektov
  • Hkratna uporaba različnih materialov
  • Zrcalni tisk
  • Način varnostnega kopiranja

Št. izd.: SM-81012, Vsebina: 1 k., EAN: 6971573440316

Informacije o izdelkih in tehnični podatki:

Št. izd.: SM-81012
Št.-Proizvajalca: 81012
Znamke (Proizvajalci): Snapmaker
Vsebina: 1 k.
Vrste izdelka: 3D tiskalnik
Montaža: Sestavljeno
Tehnologija tiskanja: FFF - FDM - LPD
Podporni operacijski sistemi: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +), Linux (Ubuntu 12.04 +)
Število ekstruderjev: Dvojno
Vmesnik: USB priključek, WIFI - WLAN
Podprti formati (Slicer): STL, OBJ, 3MF
Premer filamentov: 1,75 mm
Delovna plošča [DxŠxV]: 320 x 210 x 200 mm

Opis

Z najbolj inovativnimi tehnologijami in najučinkovitejšimi sistemi uspe Snapmaker vedno znova navdušiti in presenetiti 3D vesolje. Podjetje tokrat predstavlja IDEX-3D tiskalnik J1, s katerim podira vse možne meje!

IDEX sistem za hitro tiskanje

Za razliko od drugih 3D tiskalnikov, ki so opremljeni z enim ekstruderjem, Snapmakerjev inovativni J1 deluje z dvema neodvisno delujočima tiskalnima glavama (IDEX – Independent Dual Extruder), ki lahko natisneta dva odtisa hkrati. Naprava dosega maksimalno hitrost tiskanja kar 350 mm/s in vrednosti pospeška neverjetnih 10 m/s²!

Robustna konstrukcija za visokokakovostne natise

Eleganten zunanji okvir iz aluminijeve zlitine naredi 3D tiskalnik z mat površino za posebnost, ki bo navdušila vsakega ljubitelja 3D.

Toda J1 ni le videti dobro: njegov zgornji in spodnji okvir, ki sta izdelana s postopkom tlačnega litja, odlikujeta izjemna robustnost in togost. Spodnja struktura iz aluminijeve zlitine zagotavlja večjo toplotno disipacijo; visokonatančne linearne tirnice in natančno strojno obdelani prenosni jermeni zagotavljajo visokokakovostne industrijske tiskovine.

Zaprto ohišje za stabilne notranje temperature in tiho tiskanje

Zaprto ohišje J1 preprečuje izgubo toplote, kar pomeni, da se materiali, kot sta ABS ali najlon, ne zvijajo. Z ravnjo hrupa 45 dB je tiskanje v zaprtih ohišjih veliko tišje in prijetnejše za zunanji svet!

Uporabniku prijazen zaslon na dotik

Intuitiven in izjemno uporabniku prijazen zaslon na dotik ima ločljivost 1280 x 720 slikovnih pik. Podpira predogled datotek, kalibracijo in spreminjanje nastavitev tiskalnika brez uporabe programske opreme za rezanje.

Enostavna kalibracija

Ročno umerjanje 3D-tiskalnika IDEX je lahko dolgočasen postopek. J1 ponuja inteligentno in popolnoma samodejno rešitev za natančno kalibracijo – kalibracijo Z-odmika . Oba ekstruderja lahko zaključita kalibracijo v zelo kratkem času ob dotiku grelne plošče, ki vsebuje vgrajene elektrobloke. Dobiš le eno nalogo: sledi navodilom na zaslonu na dotik in zavrti desno kolo ekstruderja!

Steklena plošča PEI za enostavno odstranitev modelov

Posebno izdelana steklena plošča PEI zagotavlja odličen oprijem modelov. Ko se natisnjeni modelčki ohladijo, jih enostavno odstranite s krožnika.

Vzporedno tiskanje z dvema tiskalnima glavama v kombinaciji z različnimi materiali

Edinstven 3D-tiskalnik ne omogoča samo vzporednega tiskanja dveh predmetov ali tiskanja večdelnega modela kot celote, temveč tudi praktično kombinacijo dveh materialov z različnimi mehanskimi lastnostmi.

Na primer, kombiniranje materiala z raztopljivim PVA povzroči veliko močnejše podporne strukture in čiste vmesnike, kar samodejno zmanjša potrebo po naknadni obdelavi. Druga prednost je dejstvo, da IDEX 3D tiskanje potrebuje manj časa za menjavo filamenta.

Zrcalni način tiskanja in varnostnega kopiranja

J1 ima izjemno uporabne funkcije. Po eni strani omogoča zrcalno obrnjeno tiskanje z uporabo drugega ekstruderja, zaradi česar je tiskanje simetričnih predmetov lažje kot kdaj koli prej! Funkcija rezervnega načina omogoča nadaljevanje tiskanja, tudi če ekstruder ne more tiskati, ker je zamašen. V tem primeru drugi ekstruder samodejno prevzame tiskanje in že takrat dosega popolne rezultate!

Brezplačna programska oprema za rezanje

Z le nekaj kliki lahko pripravite svoje 3D modele za tiskanje - z uporabo Snapmaker brezplačna programska oprema-Slicer! Njegovi dobro premišljeni parametri in nastavitve so primerni ne samo za začetnike, ampak tudi za profesionalne uporabnike! Predogled kode G vam omogoča ogled vaših 3D modelov, preden so natisnjeni. Zelo priročno, kajne?

Programska oprema se nenehno posodablja in dopolnjuje z novimi funkcijami in nastavitvami.

Vprašanja in odgovori na temo Snapmaker J1

Pridobite konkretne odgovore kupcev, ki so kupili ta izdelek.

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Snapmaker J1

Podobni izdelki: