O podjetju

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 Paldau
Avstrija
DDV: ATU63964918
Trgovski register: FN302888z
Generalni direktor Roland Fink, Mag. Christoph Schreiner, Barbara Unterkofler

Dejavnost podjetja: Trgovina z blagom vseh vrst; Pridobivanje, najem in sodelovanje v podjetjih z enako ali podobno dejavnostjo podjetja ter upravljanje z njimi

E-Mail: slovenija@3djake.com
Tel.: (+43) 720 303050 5010

Landesgericht fuer ZRS Graz
Trgovinski predpisi: Trgovinski predpisi (www.ris.bka.gv.at)
Prostovoljni kodeks ravnanja: www.guetezeichen.at

Naša davčna številka v državi: Slovenija, je: SI19802226

Podatki o računu Slovenija:
Imetnik:niceshops GmbH
Saaz 99, 8341 Paldau
IBAN:SI56 3400 0101 7811 664
BIC:KSPKSI22XXX
Inštitucija:Banka Sparkasse

Bezirkshauptmannschaft Südoststeiermark
Član oddelka za trgovino Štajerske gospodarske zbornice.
Avtoriteta v skladu z ECG: Okrajna uprava Feldbach.
www.3djake.si je platforma za informiranje in nakupovanje.

www.3djake.si je del skupine niceshops.

Reševanje sporov

V skladu z uredbo EU o spletnem reševanju potrošniških sporov najdete povezavo do platforme za spletno reševanje sporov tukaj: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Informacije o Aktu o digitalnih storitvah

Za informacije, ki jih posredujejo uporabniki, veljajo naslednje omejitve: Naše smernice prepovedujejo distribucijo kakršnih koli nezakonitih vsebin in kršitev pravic tretjih oseb. Ko gre za ocene in pričevanja o naših izdelkih, si pridržujemo pravico do izbrisa ali neobjave prispevkov z naslednjo vsebino: informacije, ki niso povezane z izdelkom ali so popolnoma nepomembne; psovke ali drug jezik, ki ni primeren za javni forum; obrekljive izjave; Jezik, ki ni razumljiv ciljni skupini spletnega mesta; nepravilne cene, oglaševanje, neželena pošta ali neustrezna sklicevanja na ali iz drugih izdelkov, ponudb, spletnih mest ali določenih konkurentov; E-poštni naslovi, telefonske številke ali drugi osebni podatki ali kontaktne informacije; slabšalni komentarji o drugih ocenah ali pričevanjih; Slike, ki prikazujejo nepravilno uporabo naših izdelkov;

Recenzije in pričevanja pred objavo preverijo ljudje, čeprav si pridržujemo pravico do uvedbe algoritemskega odločanja v njihovo podporo. Pritožbe, predložene prek našega postopka poročanja in popravljanja, bomo obdelali in nanje nemudoma odgovorili. Ko prejmemo pritožbe, zadevno vsebino preverimo na podlagi naših smernic in po potrebi v celoti izbrišemo, čeprav se trudimo, da bi jih rešili takoj.

V skladu z Uredbo EU o digitalnih storitvah je e-poštni naslov naše enotne kontaktne točke notification@niceshops.com

Nadaljnje pravne informacije in pogoji uporabe za www.3djake.si

www.3djake.si se lahko uporablja samo za zakonite namene. Še posebej je prepovedana uporaba spletne strani za naslednje namene:

  • Za distribucijo nezakonitih vsebin.
  • Za kršitev pravic tretjih oseb.
  • Za širjenje virusov ali druge zlonamerne programske opreme.
  • Za motnje delovanja spletnega mesta.

Ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletnega mesta. To še posebej velja za škodo, ki nastane zaradi uporabe spletnega mesta ali vsebine, ki je na spletnem mestu ponujena.

Na naši spletni strani boste našli sklicevanja (hiperpovezave) na druge strani na internetu. Za vse te povezave nimamo nikakršnega vpliva na oblikovanje in vsebino teh zunanjih spletnih mest. Zato ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in oblikovanje teh strani. Ta izjava velja za vse zunanje povezave, prikazane na naši spletni strani.

Vse vsebine na tej spletni strani so avtorsko zaščitene. Kakršna koli uporaba, reprodukcija ali druga avtorsko zaščitena uporaba, zlasti besedilo ali strganje podatkov, vsebine je izrecno prepovedana.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev uporabe kadarkoli. Spremenjeni pogoji uporabe bodo objavljeni na spletni strani.

Razširjena odgovornost proizvajalca

Informacije o edinstveni identifikacijski številki (UIN) podjetja niceshops GmbH v Franciji:

  • Pakiranje: FR223591_01OTUG
  • Baterije in akumulatorji: FR041746_06M6YT
  • Električna in elektronska oprema: FR041737_05JK8X