E3D Volcano Hardened Steel šoba - 1,75 mm

Kaljene šobe Vulcano, odporne proti obrabi, za dolgotrajno uporabo s 1,75 mm filamenti

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

E3D Volcano Plated Copper šoba - 1,75 mm
BROZZL Medeninasta šoba za Volcano

Informacije o izdelkih in tehnični podatki:

Opis

Šoba iz kaljenega jekla

V kolikor 3D tiskate s PLA z ogljikovimi vlakni, ali s filamenti glow in the dark potem je to šoba, ki jo potrebujete! Fileti, napolnjeni z ogljikom, povzročajo hitro in znatno škodo na standardnih šobah. Neverjetno odporne šobe so zasnovane za najtežje filamente na trgu.

Koristi

Plačati malo več za utrjeno, odporno šobo je praktično in ekonomično. Če natisnete eno samo tuljavo filamenta, prihranite denar. To prihrani tudi veliko časa, saj vam ni treba nenehno nadomeščati obrabljene šobe. S to šobo ste odporni na prihodnje materiale. Šobe bi morale biti sposobne prenesti skoraj vse, kar si omislijo proizvajalci filamentov.

Videz

Zaradi termične in kemične obdelave šobe imajo nekoliko temno, včasih neenakomerno barvo in površinsko teksturo, kljub temu pa lahko kljub končnemu čiščenju na šobah ostanejo majhne količine ostankov. Barvno odstopanje je normalno in ne vpliva na funkcijo. Ostanki, ki ostanejo na šobi, se v prvih milimetrih iztiskanja hitro izperejo, še posebej, če jih sperete z abrazivnim filamentom!

Vulcano šobe

Vulcano šobe so zelo hitre tlačne šobe za uporabo z Volcano-blockom in paketi za tiskanje velikih slojev pri izjemno visokih pretokih. Vulcano šobe imajo izjemno dolge segrevalne cone taljenja za končne hitrosti taljenja. Notranja geometrija je bila skrbno zasnovana za optimizacijo pretoka za zagotovitev, da je konica šobe pravilne velikosti.

Identifikacija

Vse šobe v seriji je mogoče prepoznati posamično z oznakami na ploščatih šesterokotnih glavah, zaradi česar je delo še bolj priročno.

Število zaznamk Premer
0 0,60 mm
1 0,80 mm
2 1,00 mm
3 1,20 mm
4 0,40 mm

Spletna dokumentacija E3D
Dodatki

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek E3D Volcano Hardened Steel šoba - 1,75 mm

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

2,7 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
0 (0%)
4 Zvezdice
1 (33%)
3 Zvezdice
1 (33%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
1 (33%)

3 ocene

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.