BondTech Direct Drive System za CR-10S

Končna nadgradnja za Creality CR-10S

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

Creality Metall Extruder Upgrade Kit

Informacije o izdelkih in tehnični podatki:

Opis

Bondtechova edinstvena tehnologija dvojnega pogona v ekstruderju BMG, v kombinaciji z resničnim E3Ds v6 HotEnd-om, vam omogoča enostavno podajanje in uporabo različnih materialov.

Deli ohišja so natisnjeni z PA12 (poliamidom) za maksimalno trdnost in natančnost s standardno SLS tehnologijo.

Bondtechov sistem neposrednega pogona CR-10S (DDS) ponuja uporabnikom več možnosti:

  • uporaba različnih materialov
  • šobe z večjim pretokom
  • tanjše plasti
  • višja kakovost tiskanja

BONDTECH DIRECT DRIVE SYSTEM

Vsestranska rešitev je enostavna za namestitev. Bondtechov DDS uporablja edinstveno tehnologijo z dvojnim pogonom z notranjim razmerjem 3:1 in 415 korakov na mm. DDS uporablja tudi E3D V6 HotEnd, ki lahko zlahka natisne široko paleto filamentov pri temperaturah do 285 °C.

Tudi zasnova ohišja je bila temeljito zasnovana. Njegova geometrija omogoča učinkovito hlajenje hot-enda z optimizacijo namestitve aksialnega ventilatorja Sunon 4010 in usmerjenostjo hladilnega zraka. Poleg hlajenja hot-enda je BondTech dosegel tudi učinkovitejše hlajenje dela s pomočjo radialnega ventilatorja (Sunon 5015) in pokrova ventilatorja, ki usmerja pretok zraka neposredno na konico šobe. Ohišje senzorja s filamentov je prav tako preoblikovano. Ni rezanja ali spajkanja. Stari kabli in komponente, ki jih je treba odstraniti, se ohranijo in jih je mogoče ponovno uporabiti.

ZMOGLJIVOSTI MULTI-MATERIAL

Naš Bondtech ekstruder dostavlja vse materiale z visoko zanesljivostjo, od gladkih najlonov in mehkih TPU/TPE filamentov do zelo trdih in včasih krhkih materialov z visoko trdnostjo, ki so napolnjeni z ogljikom. Ekstruder je zasnovan za filamente premera 1,75 mm.

BONDTECH DUAL-DRIVE

Edinstvena tehnologija dvojnega pogona zagotavlja neprekinjen pretok materiala brez strahu pred zdrsom ali zdrsom tudi v najzahtevnejših pogojih. Uporabniki Bondtech-a po vsem svetu bodo potrdili, da ekstrudorji delujejo brezhibno, tudi s tisočimi vlečnimi odtisi, z neprekosljivo natančnostjo in brez poškodb ali obrabljanja filamenta.

Dodatne informacije
Prenos

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek BondTech Direct Drive System za CR-10S

6 recenzij kupcev v drugih jezikih

4,3 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
5 (62%)
4 Zvezdice
2 (25%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
1 (12%)

8 ocen

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 6 recenzij v drugih jezikih.