3DJake pozdravlja Cults3D kot uradnega poslovnega partnerja

3DJake pozdravlja Cults3D kot uradnega poslovnega partnerja

Za visokokakovostne premium 3D modele

Knjižnica 3D oblikovanja proizvajalcem zagotavlja hiter način, da natisnejo tisto, kar jim srce poželi, in se izkažejo za sestavni del 3D tiskanja. V 3DJake zato z veseljem pozdravljamo Cults3D kot uradnega partnerja za premium 3D modele.

Cults3D je leta 2014 ustanovil francoski trio Hugo Fromont, Pierre Ayroles in Sunny Ripert z namenom ustvariti knjižnico oblikovanja za 3D modele in ustvarjalcem omogočiti zaslužek s svojim trdim delom.

Danes je Cults3D največje spletno skladišče premium modelov in je namenjeno vsem lastnikom 3D tiskalnikov, CNC strojev in laserskih rezalnikov. Trg ima zdaj štiri milijone članov in vsak dan sprejme več kot 7000 novih članov.

Spletni 3D modeli: Kako se razlikuje Cults3D od drugih spletnih mest, kot sta Thingiverse ali MyMiniFactory?

Skoraj vsako drugo priljubljeno skladišče 3D modelov je v lasti proizvajalca ali podjetja 3D tiskalnikov. Medtem ko je MakerBot lastnik Thingiverse, je MyMiniFactory v lasti iMakr, Pinshape v lasti Formlabs itd. Platforma Cults3D deluje kot ločena enota in ne pripada nobenemu podjetju.

Kaj zraven 3D modelov nam Cults3D nudi?

Zraven gostovanja datotek Cults3D organizira na primer tekmovanja v 3D tiskanju in ponuja številne pobude in nove funkcije, kot sta oblikovanje na zahtevo in možnost deljenja fotografij blagovnih znamk.

Če vas zanima iskanje visokokakovostnih 3D modelov ali celo prodaja lastnih modelov na spletu, obiščite Cults3d.com.